注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

xxcf2009 五班的博客

撷秀中学2009级5班和2012级5班

 
 
 

日志

 
 
关于我

2009级初一(5)班组建于2009年8月21日。男生33人,女生29人,我们的目标是努力拼搏,不断完善自我,超越自我,在未来的三年中用完美的表现来证明自己----天生我材必有用。 一周后付强、李尚禹加入集体。故现有男生35人,女生29人,共64人。 2012级5班组建于2012年8月19日。男生27+1人,女生27+1人,我们的奋斗目标就是不断超越他人及自我,勇争第一,用我们的才智和不懈努力创造五班的新辉煌。

网易考拉推荐

8A Unit 3单元测试卷  

2013-11-01 23:00:17|  分类: 各科学习资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

8A Unit 3单元测试卷

笔试部分(90分)

I卷(客观题 共50分)

一、选择填空。(14分)

(    ) 1. We took a boat trip and ________ the Opera House.

              A. pass                  B. past                  C. go past              D. went past

(    ) 2. He always tells _______ stories to make us _______.

              A. interested, laugh                             B. interesting, to laugh

              C. interested, to laugh                         D. interesting, laugh

(    ) 3. The street was very busy because there was ________ traffic.

              A. too much          B. too many                  C. much too          D. many too

(    ) 4. The River Seine is one of the __________ in France.

              A. beautifulest rivers                           B. most beautiful rivers

             C. most beautifully rivers                    D. most beautiful river

(    ) 5. When you arrive ________ Nanjing, please let me know.

              A. to                    B. at                      C. in                            D. /

(    ) 6. When my brother was young, he ____________ English.

              A. teaches himself                              B. teaches his

              C. taught himself                                D. taught his

(    ) 7. When the bus stopped, some people _________ the bus and some others ______.

              A. got off it, got on it                          B. got off, get it on

              C. got it off, got on                                   D. got off, got on it

(    ) 8. He put his photos on his home page for everyone __________.

              A. to look at           B. look at               C. looking              D. to look

(    ) 9. Peter’s drawing isn’t______________ Sandy’s.

A. as more beautiful as                     B. as much beautiful as 

C. as beautiful so                             D. so beautiful as

(    ) 10. Both students and teachers do morning ________ every day to keep fit.

              A. exercise            B. exercises           C. sport                 D. exercising

(    ) 11. These shoes are too big for me. Would you please show me _____ pair?

              A. another             B. other                 C. the other           D. one

(    ) 12. You were _______, you didn’t hurt yourself.

              A. luck                  B. luckily               C. lucky                D. lucks

(    ) 13. Where ______ the match ______?

              A. is; take place      B. did; take place    C. was; happened   D. was; happening

(    ) 14. --- I’m going to play basketball after school. What about you?

         --- ???__________.

              A. Yes, basketball is very popular.         B. Oh! It’s so hot.

              C. I like basketball very much.             D. Me too.

二、完形填空(10分)

One day, a Chinese student   1   Sun Huangqiang went to study English in England. His    2   name was the same as the English word “sun”.

     England is a country with   3    weather. It is often cloudy or misty, and it rains very often, so the people there don’t get much   4      in the whole year.

     When the Chinese student  5  London, a tall English policeman   6   a long face opened his passport(护照) to check it. The policeman was   7   in the Chinese name “sun” in the passport. He thought it was pronounced(发音)just like the English word “sun”, so he said to the Chinese student, “ I see your name is Sun. You are wanted here.” The Chinese student was quite   8   . But   9    a moment the policeman began to smile, “Mr. Sun, you’re bringing sunshine to England, so we don’t want you    10     away.

(    ) 1. A. calling              B. calls                  C. called               D. to call

(    ) 2. A. given         B. middle        C. last            D. family

(    ) 3. A. sunny                B. bad            C. snowy               D. terribly

(    ) 4. A. sunshine        B. wind           C. rain          D. cloud

(    ) 5. A. got            B. reached       C. arrived         D. arrived to

(    ) 6. A. had          B. of             C. with           D. there is

(    ) 7. A. happy        B. interested       C. interesting      D. angry

(    ) 8. A. glad          B. tired           C. angry          D. surprised

(    ) 9. A. after                 B. in             C. before        D. later

(    ) 10. A. went        B. will go         C. going                D. to go

三、阅读理解。(26分)

A

         Marsha’s House

 

Come and enjoy home on your trips. We offer rooms of different sizes and delicious food.

No. 5 Park Road  

Tel: 543--002

         Country Life Market

Our fruit and vegetables come in fresh every morning.

Special prices for the first month.

Opening hours: 10:00a.m.--10:00p.m

No. 3 Clinton Street  

Tel: 544--996

         Wawa Village

The best school for your dog. They learn everything here. Also a nice home for them when you are out of town.

Tel: 544--741     24 hours

          Next Wave Music Store

After 10 years of teaching piano, Amold Swenson has made his first CD! Come and meet him this weekend. Special presents for the first 50 people.

Sat. 7:00 p.m.

Call Diana 543--616

(    ) 1. Marsha’s House may be a _____________.

        A. supermarket         B. hotel                 C. restaurant                D. cinema

(    ) 2. If want to buy apples, you should go to ________.

        A. Marsha’s House                                 B. Country Life Market  

C. Wawa Village                                      D. Next Wave Music Store

(    ) 3. Amold Swenson may be a(n) _____________.

        A. Musician          B. Athlete          C. film star             D. singer

(    ) 4. The four forms are _______________ .

A. novels              B. news         C. advertisements      D. poems

B

One evening Charlie was on his way home from the railway station. When he turned round a corner, he heard footsteps behind him and he thought someone was coming near. He began to walk fast. The footsteps came fast, too. He slowed down. The footsteps also slowed down. Now he was sure that someone must be going after him. He tried to hide. Still the steps followed him. He didn't know how to save himself, so he jumped over some tall grass and hid himself in a cemetery(墓地). He threw himself down on one of tombs(坟墓).

The man behind came near. Charlie could hear the man jump over the grass. Thoughts of thieves and robbers filled his mind. Charlie stood up and faced the man. "What do you want? Why are you coming after me?" He asked.

"I say," the stranger asked, "do you always go home like this, or are you taking some special exercise tonight? I want to go to Mr. Green's and don't know the way. The station master told me to follow you as you live next door. Excuse me for asking, but is there much farther to go before we get there?"

(    ) 5. That day Charlie was ____.

A. leaving the station for a cemetery                B. walking slowly along the street

C. on his way to Mr. Green's house                D. on his way back home

(    ) 6. When he found someone following him, Charlie ____.

A. was too frightened to move                   B. stopped to ask the man why

C. hid himself in a cemetery                     D. knew clearly what to do

(    ) 7. The stranger followed Charlie because ____.

A. he wanted to kill Charlie.                              

B. he wanted to steal things.

C. he wanted to go to Charlie's place.

D. he wanted to go to Mr. Green's and he didn't know the way there.

C

     Do you ever get nervous when talking to a girl? Are you ever worried about what to say or what to do? Yes? Then Alec Greven, a 10-year-old American boy, can give you some help. Greven wrote How to talk to girls when he was 8 years old. The book offers advice about how to get a girl’s attention and what to say to a girl.

     Greven, clearly an expert, says that it is important to choose the right girl. “Some girls are good at talking, some girls are shy,” he explains. “Go for a talkative girl if you are shy. Then you only have to say one thing, and she will do the rest of the talking.”

     Boys who are more talkative should say something like “Hi”. If the conversation is going well, Greven suggests that you ask the girl for her phone number. Of course, this in only if your parents let you call girls.

     Greven also tells you in his book to try to get a girl to like you, not love you. Greven also says not to be mean (刻薄的) to a girl and not to be a class clown(小丑).

(    ) 8. How old is Greven now?

              A. 8                      B. 10                     C. 12                    D. 20

(    ) 9. What does the underlined word “talkative” mean in Chinese?

A.      勇敢的            B. 健谈的           C. 羞涩的             D. 大方的

(    ) 10. Greven thinks _____________________.

A.      it is unimportant to choose the right girl to talk with

B.      a boy can ask a girl for her phone number is he wants to

C.      it’s OK to be a class clown

D.     boys should try to get a girl to like them instead of loving them

D

In America, when people sayman's best friend, they don't mean another person. Instead, they are talking about a lovely animala dog! These words show the friendship between people and animals. Dogs and other pets can give joy to people's lives. Some people think of their pets as their children. Some people even leave all their money to their pets when they die!

Animals can help people, too. Dogs can be taught to be theeyesfor a blind person orearsfor a deaf person. Scientists have found that pets help people live longer! They make people happier, too. Because of that, they bring animals into hospitals for “visits”.

Americans hold “Be Kind to Animals Week” in the first week of May. Pet shows are held during the week. Even if you don't live in America, you, too, can do this. How? First think about how animals make your life richer. If you have a pet, take more time this week to play with it. Remember to give it delicious food.

If you don't have a pet, be kind to animals around you. For example, if you see a street dog, just leave it alone, or make friends with it. If others around you do bad things to animals, try to speak up. As people, we must protect(保护) animals who can't speak for themselves.

(    ) 11.Some people even leave all their money to their pets when they die!is used to prove(证明) that _______________.

A. pets have the right(权利) to inherit(继承) money         

B. money can make pets happy

C. it's the best way to spend money    

D. some pets are as important to their owners as their children

(    ) 12. Which of the following statements is NOT true?

A. Dogs can help people in many ways.                    

B. Dogs can help people live happier.

C. Dogs can help people make everything.             

D. Dogs can make people's lives richer.

(    ) 13. What is the main idea of the passage?

A. A lot of people are interested in dogs.                    

B. Dogs can help people do many things.

C. Pets are lovely and need care and protection(保护).

D. We have done a lot of things for pets.

第二卷(主观题 共40分)

四、词汇8分)

A) 根据句意,写出括号内所给单词的适当形式

1.       These _________ (climb) come from the USA.

2.       The long talk made me __________ (bore).

3.       We need no workers. The machine can work by ___________. (it)

4.       The dictionary is _____ (use) to us when we learn English.

B) 根据句意和汉语注释,写出单词的正确形式

5.       I saw the White House where the ____________(总统) of the USA lives.

6.       It saves much time to send e-mails on the ____________ (因特网).

7.        ___________ (最后), we won the first place.

8.  I got three _________ (免费的) tickets to the concert.

五、动词填空(8分)

1.       If he _________ (be not) careful, he may fail in the exam.

2.       _________ (watch) TV is better than doing housework.

3.       It was interesting __________ (see) so many places of interest from all over the world.

4.       Would you please _________ (close) the window for me?

5.       It rained heavily yesterday morning, so my father _________ (drive) me to school.

6.       My mother has a great time _________ (chat) with her friends.

7.       Look! Those boys and girls ___________ (cheer) for their team.

8.  Take care, or you _________ (hurt) yourself.

六、短文填空 (5)

Computers are useful machines. They can help people a lot in their daily l_____1_____. For example, they can help people to save much time to do m____2____ work, and they can help people to work out many p     3     . More and more people learn to use computers.

     Today more and more f     4      own computers. Parents buy computers f___5___              their children. They hope computers can h    6      them improve their studies. However, many of their children u    7    computers to play games and watch videos instead of studying. So many teachers and parents complain that computers cannot help children to study but make them fall b_____8______. So computers are locked in boxes by parents.

     In some o____9_____ countries, even some scientists also hate computers. They say computers l_____10_____ many of people lose their jobs or bring them a lot of trouble.

     Will computers bring people trouble or happiness? It will be decided by today's students themselves. 

七、完成句子 (9分)

1.       整个世界就在我们面前

The whole world  _________________________________.

2.       昨天参观完博物馆后,我们对无锡有了更多的了解。

After visiting the museum, we ______________________________________ Wuxi.

3.       这把小刀是金属做的吗?是的。

Is the knife __________________? Yes, I think so.

4.       这是一段供每个人听的美妙的音乐。

This is a piece of beautiful music _______________________________.

5.       Simon Linda彼此看看。他们保守着秘密。

Simon and Linda looked at each other. They ______________________________.

6.       晚饭之后Daniel独自骑车会到家。

After supper, Daniel ____________________________________________.

八、书面表达(10分)

     假设你是Millie,根据以下内容写一封给网友Jane的信。

1. 无锡是一个繁华的城市,有许多名胜古迹。

2. 有许多博物馆、公园和购物中心。城镇公路两边是绿树。这些使无锡的生活更舒适和丰富多彩。

3. 上个月邀请了扬州的阿姨Lucy游览无锡。

4. 当她到达时,她不能相信自己的眼睛。她说建筑变得更高了。 她拍了许多照片。

5.

6. 希望Jane能到无锡来玩。

 注意:1)正确地书写格式和使用时态。               

2)短文必须包括所有要点。第五点至少发挥一句。

3)词数80左右,可适当增加细节,使句子通顺、连贯。

4)书写不规范,不整洁,从原得分中扣1-2分。

  Dear Jane,

 


笔试部分(90分)

一、1. D   2. D   3. A   4. B    5. C    6. C   7. D    8. A    9. D    10. A

    11. A  12. C  13. B  14. D

二、1. C   2. D   3. B   4. A    5. B    6. C   7. B    8. D    9. A    10. D

三、1. B   2. B   3. D   4. C    5. D    6. C   7. D    8. B    9. B    10. D

    11. D  12. C  13. C  

四、

1. climbers         2. bored      3. itself               4. useful      

5. President         6. Internet   7. finally            8. free   

五、

1. isn’t                2. Watching   3. to see             4. close      

5. drove              6. chatting     7. are cheering           8. will hurt  

六、

   1. life                   2. many        3. problems         4. families            5. for 

6. help                7. use           8. behind              9. other                10. let

七、

1. was there in front of us

2. learned / learnt more about

3. made of metal

4. for everyone to listen to.

5. kept the secret to themselves
       6. rode home by himself / went back home on his bike by himself

八、

Dear Jane,

Wuxi is a busy city with many places of interest. There are many museums, parks and shopping centers. Green trees are on each side of the highway. All these make life in Wuxi more comfortable and colorful.

Last month, I invited Aunt Lucy to visit Wuxi. When she arrived here, she couldn't believe her eyes. She said the buildings became higher. She took many photos. She likes Wuxi very much.

I hope you can come and enjoy yourself here too.

Yours,

Millie

  评论这张
 
阅读(1248)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017