注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

xxcf2009 五班的博客

撷秀中学2009级5班和2012级5班

 
 
 

日志

 
 
关于我

2009级初一(5)班组建于2009年8月21日。男生33人,女生29人,我们的目标是努力拼搏,不断完善自我,超越自我,在未来的三年中用完美的表现来证明自己----天生我材必有用。 一周后付强、李尚禹加入集体。故现有男生35人,女生29人,共64人。 2012级5班组建于2012年8月19日。男生27+1人,女生27+1人,我们的奋斗目标就是不断超越他人及自我,勇争第一,用我们的才智和不懈努力创造五班的新辉煌。

网易考拉推荐

初三上英语期中考试基础题(9Aunit1-2)  

2011-11-07 14:44:53|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

临考前做做,看看自己还有知识盲点没。

9A unit1

(  )1 . Kitty is a _______  girl . She enjoys dancing and singing .

A .living           B .alive            C .lively            D .live

(  )2 . It ' s generous ______ him to donate ______money to UNICEF .

A . of ; so much     B . for ; so many     C . of ; so many      D . for ; so much

(  )3 . I think Peter is imaginative enough to _________  new ideas .

A . come out       B . come up          C . come up with     D . come out of

(  )4 .Mr Wu is patient enough to spend a lot of time _________.

A . explain us things            B .explaining us things

C . explain things to us        D . explaining things to us

(  )5 .I’ m thankful to you for __________ the new chairperson .

A . recommend me as  B . recommending me as

C .recommend me for   D . recommending me for

(  ) 6 .She is very modest . She never________.

 A . shows up        B . shows off       C . shows around    D .shows through

(  ) 7 .Mary can wait without getting angry . It means she is ________.

 A . patient          B . impatient        C .selfish         D . successful

(  ) 8 . ---- Would you mind my sitting here ?

-----__________.It ' s for my sister .

A .Not at all        B .Of course        C .Certainly not   D .You ' d better not

(  ) 9. He hates to _________ means " he always wants to be differen from others”.

 A . be like anyone else      B . like anyone else

C . be like else anyone     D . like else anyone

(  ) 10. My father is _________. I t ' s difficul for him to change his mind even though his idea is not right sometimes .

A . practical        B . stubborn    C. modest          D . creative

(   ) 11 .He’s imaginative and likes ___________everything .

A . dream          B . dream about   C . dreaming     D . dreaming about

(   )12. Do your characteristics match _________your star sign says about you ?

A . what           B . that          C . how         D . why

(   ) 13. Mr . Black comes from America , and he has studied Chinese in China for 5 years . So you can talk with him ______________.

A . either in English or in Chinese     B . not in Chinese but in English

C . just in English , not in Chinese     D . neither in Chinese nor in English

(   )14 . You aren ' t weak. You are a strong man. The sentence elements of the underlined parts are_______ and _________.

A . predicative ; attributive         B . adverbial ; predicative

C . attributive ; predicative        D . predicative ; object

(   )15 .How many of you were born ________ the star sign of Taurus .

A .on           B . in          C . under         D . with

1. My cousin is a _________(practice) boy. He always pays attention to details.

2. Everyone should have pocket money and spend it       _ ( wise ).

3. Sandy doesn’t like to going fishing. She is an __________(patient)girl.

4. Bill Gates is one of                ( success ) person in the world.

5 . Eddie shouldn’t worry about ______________( not have ) supper .  

6 . It ' s  ______________ ( think ) of you to bring me an umbrella .

7 . We all think good __________ ( lead ) should be confident and imaginative ·

8 . Millie is never afraid of __________ ( make ) a speech in front of the whole school .

9 . My cousin is _________ ( self ) . He never lends anything to others .

10 . We think he’ll be an excellent monitor because he has many good _________ (person) qualities.

 

 

1.C  2.A  3.C  4.D   5.B

6.B  7.A         8.D  9.A   10.B

11.D 12.A  13.A 14.A   15.C

1. practical     2. wisely        3.impatient             4. the most successful   5. not having

6. thoughtful   7. leaders        8.making               9.selfish                       10.personal

 

 

9Aunit2

(     ) 1. What he said made all of us ____________ .

         A .  happy    B. happily  C. happiness   D. unhappily

(     ) 2. ----- Hey , How lovely you look __________ yellow.

        ------ Thank you.

        A. on         B. in       C. over        D. for

(     ) 3.My sister keeps _____ phone calls _______ her friends every night.

        A. makes; for  B. makes; to  C. making; to   D. making; for

(     ) 4. ________ are both calm colours.

        A. Yellow and blue            B. Blue and white

C. Yellow and orange          D. White and orange

(     ) 5.  Most children _______ ice cream _______ fruit.

        A. would rather; to            B. prefer ; to

C. prefer to; rather than         D. like; better

(     ) 6. He couldn’t hide his ________ at my success and said bad words about it.

A.     envy      B. wisdom    C. purity      D. power

(     ) 7. ---- Susan didn’t like popular music very much, did she?----- _______now.

        A. Yes, but she didn’t          B. No, but she did

 C. Yes, but she does           D. No, but she does

(     ) 8. --------Mum, I’m offered 8,000 yuan a month for the job.

         -------- Really ?  It just sounds _____ to be true.

        A. so well   B. too good     C. good enough  D. too well

(     ) 9. ----- Are there any apples in the box, Mum? I’d like to have one.

        ------ Sorry, there is _________ left in the box.

        A. anything  B. nothing      C. none        D. something

(     ) 10._______ green or ________ in a light green room ________ good

          for us.

        A.  Wear ; sleep; is           B. Wearing; sleeping; are

        C.  Wear ; sleep; are          D. Wearing; Sleeping ;is

A) 根据句子意思,用括号中所给单词的正确形式填空,每空填一词。

1. Shenzhou VI was ________   (success) sent into space by Chinese people in 2005.

2. Let him go to bed because he is feeling  ________  (sleep) now.

3. Hearing the bad news she had a look of ___________ ( sad ) on her face.

4. I used to keep ________ (diary) every day , but now I seldom do that.

5. Green is the colour of nature and it repesents new life and ______

(grow)

 B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式,每空填一词。

6.We are going to the country to escape the summer___________(热量) .

7.Three years ago, Cathy _________ (更喜欢) drawing to English.

8.He thinks yellow is the colour of success, so he is often _________ ( 穿) in a yellow coat when he takes part in an exam.

9.We weren’t satisfied with her _______ (举止) at the party.

10.Watching TV too much is beginning to ____________(影响) his eyesight.

七、用括号内所给动词的正确形式填空(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1. I find it difficult ___________ (make) a decision by myself.

  2. When you laugh or smile, your body ________  .(relax)

  3. We promise you success, or you _________ ( get ) your money back.

4. They _________ (show ) around the Science Museum tomorrow.

5. He _________ (rub) his hands with the soap and then began to have dinner.

 

 

二、 1.A  2.B  3.C  4.C  5.B  6.A  7.D  8.B  9.C  10.D

六、1.successfully 2. sleepy  3. sadness  4. diaries  5. growth

 6. heat  7. preferred 8. dressed 9. behaviour  10.affect/influence

七、1. to make  2. relaxes/will relax  3. will get  4. will be shown  5. rubbed

 

 

九年级上学期英语Unit1~2单元测试

Ⅰ. 单项选择。(每小题1分;共20分)

(    ) 1. It’s not polite to         your parents.

        A. argue to    B. argue about   C. argue for       D. argue with

(    ) 2. Eddie is lazy enough         all day without        .

A. to sleep ; moving              B. to eat ; to move               

C. eating ; moving                D. sleeping ; to move

(    ) 3. The exam is very easy, but I don’t think         could pass it.

A. everybody  B. nobody        C. anybody     D. somebody

(    ) 4. This dress looks nice         Jane because she looks very good

        yellow.   

A. on ; in  B. in ; on         C. for ; on         D. on ; for

(    ) 5. He told me he would tell us        .          

A.interesting something           B. interesting anything           

C. something interesting                D. anything interesting

(    ) 6. She looks unhappy, the word “unhappy” is        .

A. attributive   B. predicative   C. predicate    D. adverbial

(    ) 7. Sleeping in a blue room makes us feel        .        

       A. to relax     B. relaxing     C. relaxed      D. relax

(    ) 8. I want to buy a story book but there were       left in that bookstore.

A. anything        B. no one          C. none          D. nothing

(    ) 9. It’s foolish         you not         him for his mistakes.

A. for ; to forgive B. of ; forgive  C. for ; forgive       D. of ; to forgive

(    )10. ---It seems you’re hungry. Would you like        ?

---Yes, please.

A. anything to eat                    B. something to eat               

C. anything to drink                   D. something to drink

(    )11. My parents are sad today. I will come up with ways to        .        

A. cheer him up B. cheer up him C. cheer them up D. cheer up them

(    )12. The pictures         me         my school days.

      A. reminds ; of  B. remind ; of  C. reminds ; for  D. remind ; for

(    )13. Why          wear this red skirt?

       A. not you            B. not to          C. don’t you        D. don’t

(    )14. The students are all         after a long week of classes.

A. sleep        B. sleepy           C. sleeping         D. asleep

(    )15. Many children would rather         than        .

A. play ; studyB. to play ; study C. play ; to study D. playing ; studying

(    )16. Don’t eat         sugar any more. You are         fat now.

A. too much; much too          B. too many; many too

C. much too; too much                D. many too; too many

(    )17. Although Maths is very difficult, you can’t        .

A. give in it        B. give it in    C. give up it         D. give it up

(    )18. Keep on trying, and you will be         in study.

        A.success       B. successfully   C. succeed     D. successful

(    )19. Now people prefer ______ on the phone ______ letters to each other.
        A. to talk; to write             B. to talk; to write  
C. talking; to writing           D. talking; to write

(    )20. ---Would you mind my smoking here?    

---_______________.

      A. Yes, never mind            B. Yes, you’d better not

C. Yes, of course not          D. You’re unlucky

Ⅴ. 单词拼写。(每小题1分;共5分)

根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写,是句意通顺。

1. My teacher _____  _  _ (解释) this problem to me many times, but I still don’t understand it.

2. He gets angry easily. We often tell him not to be so  i____________.

3. Because his arms were hurt, he has d_____  _  _ (困难) wearing clothes by himself .

4. Doctors a            him to stop smoking and drinking in the past.

5. Every student has a dream to go to            (大学) for further study.

 

  评论这张
 
阅读(404)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017