注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

xxcf2009 五班的博客

撷秀中学2009级5班和2012级5班

 
 
 

日志

 
 
关于我

2009级初一(5)班组建于2009年8月21日。男生33人,女生29人,我们的目标是努力拼搏,不断完善自我,超越自我,在未来的三年中用完美的表现来证明自己----天生我材必有用。 一周后付强、李尚禹加入集体。故现有男生35人,女生29人,共64人。 2012级5班组建于2012年8月19日。男生27+1人,女生27+1人,我们的奋斗目标就是不断超越他人及自我,勇争第一,用我们的才智和不懈努力创造五班的新辉煌。

网易考拉推荐

7A牛津英语期末复习练习(Unit4-6)  

2010-06-01 16:17:43|  分类: 各科学习资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

7A牛津英语期末复习练习(Unit4-6

一、选择填空:

1. There ________any food.

A. aren't                 B. isn't                    C. is                       D. are

2. Whose trousers ________these?

A. is                       B. are                      C. am                     D. be

3. They are________ friends.

A. mine                  B. my                      C. me                     D. I

4. I have two brothers. ________is a driver, ________is a policeman.

A. One, one                                         B. One, other

C. One, the other                                 D. The one, the one

5. Lily and Lucy are ________picture-book in their room.

A. looking at           B. watching             C. seeing                D. reading

6. How many________ in your family?

A. people is there                                  B. peoples is there

C. people are there                               D. peoples are there

7. Is that ________new class room?

A. we's                  B. our                     C. ours                   D. our's

8. There is not ________tea in the box.

A. some                 B. many                  C. a lot                   D. any

9. These are nice flowers. They are ________my teacher.

A. at                      B. of                       C. in                       D. for

10. Where are ________glasses? They are near ________bag.

A. the, a                 B. a, the                  C. a, a                     D. the, the

11. You must ________your football clothes.

A. look well            B. have a look          C. look after            D. look like

12. Don't fly the kite ________that.

A. to                     B. like                     C. of                      D. for

13. One of ________girls ________English.

A. this, are              B. this, is                 C. these, are            D. these, is

14.  ________the blouse? It's on the bed.

A. What's               B. Where                 C. Where's              D. What

15. Can he ________a bike?

A. throw                B. ride                     C. go                      D. run

16. There are some oranges ________the tree. Look! There is a bird ________it, too.

A. in, on                B. on, in                  C. in, in                  D. on, on

17. Let me have ________look.

A. a                       B. the                      C. an                       D. /

18. What's that ________English?

A. about                B. of                       C. in                       D. by

19. Our school is ________the river.

A. in                      B. near                    C. on                      D. behind

20. ________is cleaning the window now?

A. Who                  B. What                   C. Which                 D. How

 

答案

1. B          2. B            3. B            4. C            5. D            6. C            7. B            8. D

  9. D        10. D              11. C     12. B        13. D      14. C      15. B      16. B

  17. A      18. C    19. B       20. A

 

 

 

(二)

一、单项选择。

1. If you sleep more, you'll feel       .

   A. good             B. well           C. best                D. better

2. --Good luck with your new diet. --______.

   A. No, thanks       B. Thanks         C. That's all right      D. That's OK

3. Watching TV       is bad for your health.

   A. too much         B. too many        C. many too            D. much too

4. He tried his best to work hard.        , he passed the exam.

   A. First             B. Next           C. After               D. Finally

5. Daniel wants to buy the same football cards        his brother did.

   A. like             B. as             C. to                  D. so

6. There are no    in water, so you can drink it without getting fat.

   A. vitamins         B. calories        C. energy              D. sugar

7.  --____________ do you exercise?--Three to six times a week.

   A. When            B. How often      C. How long           D. How much

8. --        pocket money do you usually get every week'?--10 dollars.

   A. How many       B. How long       C. How                D. How much

9. It's time for me        my diet. I plan        basketball every day.

   A. to change; play   B. change; play    C. change; to play       D. to change, to play

10. It' s important ____________.

    A. for us to learn English well         B. to us to learn English well

    C. for us learning English well         D. of us to learn English well

11. My son wants a new dictionary. I must go to the         to buy one for him.

    A. shoe shop       B. bookshop       C. electrical shop      D. clothes shop

12. --What are your new boots like?

   --It's a pair of ______________.

    A. white long leather boots              B. white leather long boots

    C. long white leather boots              D. leather long white boots

13. Look! ______________.

A. Here comes a bus    B. The bus comes   

C. The bus comes to here    D. Here come a bus

14. You are first in the high jump! Congratulations!

    ____________.

    A. Don't say so.   B. Thanks a lot.    C. That's right.        D. How can you say that?

15. --Your sweater looks nice. Is it        wool?

--Yes. And it's        Shanghai.

     A. made of, made by   B. made of, made in   C. made by; made for  D. made by; made from

二、根据句意和首字母提示完成句子。

1. The trainers feel soft and they make me c______.

2. It's very important to keep a healthy diet and 1________.

3. Kitty, go and buy a p       of salt, please!  I need some.

4. I want to design a lot of f       clothes when I grow up.

5. A good breakfast brings us e       for the whole morning.

6. There are only two c       of milk in the fridge. We need some more.

7. This pair of boots is not s        for a trip. They make me tired all the way.

8. We usually buy TV sets, radios and washing machines in the e       shop.

9. The shirt is 100, but today we get a 30% d      , so I buy it at only 70.

10. Every morning my mother gets up first. A       , she cooks breakfast for the family.

三、动词填空

1He never ________(watch) TV in the evening.

2There ________(be) lots of milk in the kitchen. But _________ (not put) the milk in the fridge.

3Look! The old women __________(practise) Tai Chi in front of the house.

4--- What _____ their father often _______(do) on Sunday afternoon?

   --- He _______( read) newspapers. But he ________(clean) his car now.

5The park is a good place ___________(fly) kites.

6She likes ________(buy) some snacks before _________(see) a film.

7I don’t have much time __________ (discuss) it with you.

8Will the boy play computer games after he ____________ (finish) his work?

9She likes fish, but she doesn’t like ______________ (eat) meat.

10--- When ___________ these letters ___________ (send)?

    --- You’d better ___________ (ask) Ms. Liu for her decision.

如有答案拿不准就问,我会在博客上解答。

  评论这张
 
阅读(845)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017